Ønsker du å starte med alpint ?

Hakadal IL Alpin har et nybegynnerparti (5-8 år) som vi kaller Rekrutt, beregnet for de som ønsker å starte med alpint. Rekruttgruppa starter treningen i starten av oktober på skole i Hakadal. Barna blir da litt kjent med hverandre og trenerne før de får på seg hjelm og briller og ikke er like lette å kjenne igjen. I Rekruttgruppa går det mye i lek og moro både innen- og utendørs, både og etter at før snøen legger seg.

Så snart Varingskollen åpner starter vi opp skitreninger i Hakkebakken 2 ganger pr uke. Det er fokus på grunnleggende skiferdigheter, og barna får kjøre mye øvelser fritt i bakken kombinert med at vi også setter noe hinderløyper og vanlige løyper for å få variasjon i treningen. De som ønsker og er modne for det tilbys mer spesifikk løypetrening.

Vi arrangerer hvert år en Telenor-karusell for de yngste i klubben. Dette er enkle skirenn med porter og noen innlagte elementer som for eksempel bølger eller hopp. Karusellen består normalt av 3 renn på kveldstid utover vinteren. Utover dette besøker vi gjerne noen av våre naboklubber og reiser sammen til for eksempel Marikollen (i Rælingen) eller Åslia (i Nannestad).

HIL Alpin har tilbud til barn og unge i alle aldre som har lyst til å kjøre alpint uavhengig av ferdigheter og ambisjoner. Vårt motto er "gøy på ski!".

Har du lyst til å bli med oss, ta kontakt med sportslig leder Stian Sande på mobil: 900 10 198 eller send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

VELKOMMEN TIL OSS !

Obs: Alle som trener med Hakadal Alpin må være medlemmer i Hakadal Idrettslag - innmelding gjøres på denne linken (husk å kysse av for Alpint)

Alpinister unge