Info fra Hakadal IL GYM - 1 år

Hei alle HIL Gymmere,
Vi feirer denne uka 1 år i HIL GYM. Tiden går utrolig fort og på torsdag er det 12 måneder siden vi åpnet dørene for første gang. Vi kan se tilbake på et spennende og interessant år.
Vi satte oss noen målsettinger både for aktive brukere og hvordan kombinasjonen og flyten av treningsgrupper og individuelle brukere skulle fungere. Vi faset inn 50 medlemmer for så å øke til 100 rundt juletider i fjor og videre til 150 til Påske. Responsen har vært meget god. Vi har nå nådd 210 medlemmer i tillegg til interne lag og treningsgrupper, noe vi er veldig godt fornøyde med:)
Vi kommer derfor til å sette foreløpig stopp på å ta inn nye medlemmer på fullt abonnement. Vi er opptatt av at de som har vært med oss så langt skal oppleve at vi har et tilgjengelig tilbud med kapasitet.
Vi har godt om kapasitet på dagtid og vil derfor fortsette å selge formiddagsabonnementer (trening frem til kl. 15:30).
Vi har valgt et selvbetjeningskonsept i HIL GYM bestående av svært bra utstyr innen cardo (kondisjon) og en rigg for mye friøvelser for styrke med og uten vekter. Dette ble valgt for å skape plass til flere samtrenende samt at andre løsninger med apparater både er mer plasskrevende og krever mer vedlikehold. Dette er et moderne konsept som passer mange, men ikke alle. Vi har et begrenset antall m2 og løsningen gjør at totalt kan 16-18 personer fint trene samtidig.
Vi har brukere i alder fra 15 til +70 år. Det er akkurat slik det er å drive et idrettslag med aktivitet på tvers av aldersgrupper. Det skal vi fortsette med. Vi ønsker at HIL GYm skal være en arena du skal trives på enten som ung eller som litt eldre.
Gruppetreninger
Noen savner organiserte aktiviteter som gruppetrening. Vi vil om noen dager legge ut flere treninger hvor du kan melde deg på sirkeltrening eller Hiit-økter. Disse vil bli lagt til helgedager utover høsten. Vi håper dette vil falle i smak:)
Lyst til å være med å forme HIL GYM?
Et år er gått siden oppstart og vi vil annonsere etter 1-2 personer som har lyst til å bidra til å utvikle HIL GYM videre. Du må være over 18 år og være interessert i trening. Oppgavene går i,
Utvikling av treningstilbud i regi av HIL GYM
Oppsett og drift av treningsaktiviteter (inne-/ute)
Daglig oppfølging av HIL GYM
Medlemsservice - innmeldinger, utsteding av adgangsnøkler mm.
Du vil samarbeide med økonomiansvarlig i HIL samt med renhold og andre ressurser.
Interesserte bes sende en melding til HIL GYM på Messenger. Frist 11. september. Spørsmål, ta gjerne kontakt med Bjørn Erik Graff på mobil: 970 555 87.
Vi håper dere alle benytter dere av muligheten på HIL GYM. Vi skal gi våre medlemmer muligheten til å komme i litt bedre form også utover høsten og vinteren. Riktig god trening - vi ses!
1 års jubileum

NOAH