TV aksjonen 2014 - Vi trenger frivillige søndag 19. oktober kl 1500

Tradisjonen tro stiller Hakadal IL opp som "vertskap" for alle bøssebærerne i Hakadal. Vi stiller også i år Klubbhuset på Elvetangen til disposisjon for TV aksjonen. Klubbhuset vil være åpent fra kl 1500 søndag 19. oktober. Det vil bli servering av kaffe, vafler og saft. Jeg vil oppfordre alle medlemmer til å melde seg som bøssebærere. Det er fortssatt behov for mange flere.

Dette er en fin anledning til å gjøre en frivillig  innsats. For de som har barn er dette en svært positiv aktivitet dere kan gjøre sammen.

Midlene fra årets aksjon skal gå til Kirkens Nødhjelps arbeid med å skaffe varig tilgang til rent vann for over en million mennesker.

Gå inn på denne linken og registrer deg som bøssebærer i dag.

Per Ole Thorsen

Hakadal IL