Nasjonal innsamling av brukte mobiler i bygda

Nå kan du være med på et løft for miljøet og for Hakadal IL!

Hakadal IL vil i samarbeid med Telenor og Norges idrettsforbund samle inn brukte mobiltelefoner i Norges største miljødugnad.

Nå kommer vi til ditt nabolag! 7 av 10 nordmenn har brukte mobiltelefoner i roteskuffen, det utgjør over 10 millioner brukte telefoner. Telenor gir idrettslag 30 kroner per innsamlede telefon og dette utgjør 300 millioner kroner i potensielle inntekter for idretten. Dette er viktige inntekter for grasrota i norsk idrett.

Mobiltelefoner er også potensielle ressurser. Mer enn 90 prosent av delene i en mobiltelefon kan gjenvinnes, og mange av metallene kan gjenbrukes. Vår returordning er også med på å gi nye muligheter for andre. Mange mobiler som leveres inn er nemlig av så god kvalitet at de blir restaurert og videresolgt i nye markeder i Asia. Dermed kan din brukte mobil gi nye muligheter for andre

Husk å ta ut SIM-kort fra din mobil før du leverer den til oss. Dersom det finnes gjenværende informasjon på mobilen, så vil Telenor gjennom sin sertifiserte returpartner slette all gjenværende informasjon og destruere minnekort på mobilen. Vi kommer med en tydelig merket og spesialdesignet pose for innsamling av mobiler, slik at du kan være trygg på at din mobil blir håndtert på en forsvarlig måte.

I første omgang vil det være mulig å levere de brukte telefonene i klubbhuset (kiosken på Elvetangen) samt at alle lag vil organisere innsamling på treninger, foreldremøter etc…

Følg gjerne vår innsamling på våre hjemmesider www.hakadal-il.no og på Facebook.

Vi har satt oss som mål å samle inn minst 1000 telefoner.

Finn frem alle gamle telefoner fra skuffer og skap og lever til oss!

Takk for din støtte!

Mvh

Per Ole Thorsen

Leder Hakadal IL

Utskrift E-post

Sparebank1
Nokab
Sparebank1
NOKAB 188x81
NOAH

Skiforeningen føremelding

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot