Til minne om Einar Vigmostad

Det var med stor sorg hele idrettsmiljøet i Nittedal mottok budskapet om at æresmedlem i Hakadal IL Einar Vigmostad brått og uventet gikk bort bare 61 år gammel.

Hakadal IL har gjennom tidene hatt mange ledere og ildsjeler. Einar Vigmostad var en idrettsleder og ildsjel utenom det vanlige.

Einar var spesielt engasjert i fotballgruppen i flere roller, også som leder i flere år. Noen av oppgavene han hadde ansvar for og som innebar mye arbeid var opprustningen av grusbanen, treningsfeltet og kunstgressbanen som ble realisert i 2013. Hans arbeid har vært til stor glede for alle våre flotte små og store fotballspillere. Einar var også en periode leder av Hakadal IL og hadde bl.a. ansvar for prosjektet rundt lysløypa i Varingskollen.

Einar var en idrettsleder med et stort fokus på og engasjement for breddeidrett og utvikling av anlegg for idretten. Han deltok i og ledet mange ulike prosjekter. HIL`s – klubbutvikling på 90-tallet fikk fart i barneidretten, veterangruppa, HIL Runners, friluftslivdagen, Barnas Holmenkolldag i Hakadal, Folk i form til OL(94), Bygdeturneringen med mer.

Einar Vigmostad ble utnevnt til æresmedlem i Hakadal IL i 2008.

Han var også svært aktiv på mange fronter for idretten i hele Nittedal. Han var i mange år medlem av Nittedal Idrettsråd, hvor han også bidro til mye med sine kunnskaper, idrettsglede og varme humor. Han hadde en stor kunnskaps- og kompetansebase som han villig delte og som nye ledere og tillitsvalgte fikk nyte godt av.

Slik vil vi huske ham - slik vil vi aldri glemme ham.

Vi ønsker å takke Einar for alt han har bidratt med for Hakadal IL og for idretten i hele Nittedal. Våre tanker og medfølelse går til hans nærmeste familie og pårørende.

Han vil bli dypt savnet, og vi lyser fred over Einar Vigmostads gode minne.

Per Ole Thorsen

Leder Hakadal IL