Ledig stilling - Trener for barneidrett

Har du/dere lyst til å jobbe med barn i aldersgruppen 3-7 år en kveld i uken?

Barneidrettsgruppa i Hakadal IL (BiG) trenger en ny hovedtrener neste skoleår. Vi er både ute i naturen og inne på Kirkeby Skole samt i svømmehallen på Rotnes i vinterhalvåret. Vi jobber med å få på plass instruktører fra ulike idrettsgrener i bygda (dansing, golf, skileik mm.) for å kunne tilby et allsidig opplegg. Vi har knyttet til oss instruktører fra 10. trinn på Hakadal Ungdomsskole (YouMe elever) som hjelpeinstruktører. Vi ønsker å være en utviklende klubb, der både utøvere og støtteapparat utvikler seg
idrettslig og faglig. Vi vil kunne tilby nødvendig og relevant kursing. Kurs i livreddende førstehjelp er et krav. Dersom du ikke har det fra før får du dette av oss.

Kanskje dette kan bli din/deres nye deltidsjobb? Denne jobben kan også deles med en venn.

Vi trenger en til to personer som:

• Kan lage en aktivitetsplan for høst og vårsesongen (1.september – 31.mai) i samarbeid med styret.
  • Kan gjennomføre treninger sammen med YouMe elevene to timer en kveld i uken.
  • Legge ut informasjon på Facebook-gruppen om ukens trening
  • Informere og rapportere til styret i barneidrettsgruppa

Du/dere må være:

• Glad i barn og liker lek og varierte aktiviteter for barn
    • Like og kunne kommunisere med barn og foreldre
    • Interessert i å jobbe med barns utvikling og bidra til å gjøre lek og idrett til en positiv aktivitet i barns liv.

Er du interessert eller trenger mer informasjon ta kontakt med: styreleder HIL Barneidrett Monica Vabe på tlf 952 79 214 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller leder i Hakadal IL Per Ole Thorsen tlf 95298515.

Lønn etter avtale.

Det vil være et behov for Politiattest for å kunne jobbe med barn gjennom idrettslag.

Sparebank1
Nokab