HIL med utviklingsplaner for Varingskollen

Hakadal IL har store visjoner og tanker rundt utviklingen av Varingskollen på lang sikt. Dette er omtalt i dagens Varingen både på lederplass og i artikkel i avisen.

 

For et år tilbake satt vi i forhandlinger om å ta over Varingskollen Alpinsenter. I august 2016 tok vi over anlegget og vi har nå lagt bak oss den første sesongen med drift i «vår» regi. Hvordan kan vi etter så kort tid og såpass lite erfaring ha vidløftige visjoner om både stolheis, utvikling av toppstua, infrastruktur og nye traseer for alpint og langrenn?

 

Svaret er enkelt, vi har en sterk tro på Varingskollen som anlegg og område for både idrett og uorganisert aktivitet. Mulighetene er rett og slett enorme!

Alle planer lar seg selvfølgelig ikke realisere over natta. Imidlertid må vi sette noen visjoner og noen overordnede mål som vi kan strekke oss etter.

I dag, i mai 2017 handler det først og fremst om å bygge videre på den sesongen vi har lagt bak oss. Vi skal jobbe for å få på plass massepåfyllinger i terrengpark, vi skal lage Skvirre Familiepark, vi skal gjøre forbedringer på snøproduksjonsanlegg. Vi skal gjøre mange mindre utbedringer som medfører at vi kan levere tidlig åpning av anlegget. Vi skal gjøre endringer som sikrer at vi kan levere et godt produkt til våre gjester. Vi skal jobbe for å få finansiering på plass for utviklingsprosjekter. Vi skal sørge for at Varingskollen kan få et bærekraftig og solid fundament for drift. Vi skal gjøre Varingskollen kjent for flere osv, osv. 

 

Sammen skal vi bygge videre på det fantastiske engasjementet vi har opplevd i 2016 og 2017.

Å ta over Varingskollen handler ikke bare om å bevare Varingskollen. Det handler like mye om å utvikle Varingskollen videre. Vi har skissert store visjoner og målsettinger. Det starter her og nå i det små. Vi vil invitere til dugnadsprosjekter også denne sommeren og høsten. Vi håper du har lyst til å bli med oss.

 

I mellomtiden kan du lese om våre langsiktige planer i vedlegget (nedenfor),

 

God fornøyelse !

 

Mvh.

Styret
Hakadal IL

 

 pdf20170428_Kommunedelplan_Idrett_HIL_innspill.pdf

 

PS! Varingskollen har siste sesong hatt over 30 personer på lønningslista gjennom sesongen. 
Vi skaper arbeidsplasser lokalt i Nittedal.       

Utskrift E-post

Sparebank1
Nokab
Sparebank1
NOKAB 188x81
NOAH

Skiforeningen føremelding

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot