Dugnadsarbeidet i Varingskollen sommeren og høsten 2017.

Hakadal IL fortsetter dugnadsarbeidet i Varingskollen. Etter overtagelsen og første sesong med Hakadal IL som eiere har det skjedd mye spennende og mange positive ting i Varingskollen. Driften har gått bra og vi lander vår første sesong med grønne tall.

Etter idedugnaden den 27. juni har vi kommet frem til noen prosjekter/oppgaver vi ønsker å gjennomføre før åpning forhåpentligvis i oktober/november. Vi trenger ildsjeler som vil være med å gjennomføre flere oppgaver gjennom sommeren og i perioden august og september. Vi ønsker allerede nå å sette opp egne team/grupper på de forskjellige områdene

Meld din interesse allerede nå! Skriv inn i kommentarfeltet på Facebook om hvilken gruppe du ønsker å være med i eller send mail med navn, telefonnr og E-mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi vil forsøke å organisere så mye som mulig, men eget initiativ verdsettes høyt. Det er selvsagt mulig å gjøre oppgaver og melde seg i flere grupper.

Du forplikter deg ikke til et visst antall dager eller timer. Vi er fornøyd med alt vi får av hjelp.

1.Team massefylling, planering og nye rørgater. Ansv: Per Gunnar Mørck/ Erik Fjeldstad

Her trenger vi primært ressurser som kan håndtere anleggsmaskiner (gravemaskiner) etc., eller har tilgang til å låne ut/leie ut maskiner billig. Dersom vi får til etablering av nye rørgater allerede nå vil dette arbeidet kunne inngå i denne gruppen.

2.Team Skvirre familieområde og Cafe Snøtunet: Ansv: Erik Fjeldstad/Per Gunnar Mørck

Etablering av nye toaletter, legge inn vann/avløp, utbygging av cafeen, forbedring av kjøkkenet, oppgradering av uteområdet, massefylling, trefelling etc.

 Vedlikehold og maling av møbler på Cafe Snøtunet. Vi trenger Snekkere, rørlegger, elektrikere, men også ufaglærte som har interesse for dette.

3.Team Toppstua (Indrefileten i anlegget): Ansv: Trine Gullberg

Oppgradering innendørs og utendørs: Maling, gulvbelegg, oppussing av kjøkkenet, dekorering (Hakadal IL og Varingskollens historie på veggene) Uteområdet, Toalettfasiliteter, utemøbler etc.

Her trenger vi noen med byggfagkompetanse og interesse for interiør m.m., men også ugfaglært (riving, maling)

Vi planlegger også neste år å drifte toppstua i helgene med dugnadshjelp. Hvem har lyst til å bidra her?

4. Team Markedsføring & Event. Ansv: Truls Klokkerud

Systematisere, delta i planlegging og gjennomføre ulike markedsaktiviteter & Event på nett, sosiale medier, i bakken og eksternt.

Har du kompetanse og eller interesse for markedsføring er dette meget interessant for oss.

5.Team IT/WEB/ Varingskollen TV. Ansv: Truls Klokkerud

Har du kompetanse og eller interesse for dette fagfeltet kan du delta å bidra på en spennende reise. En ide er å utvikle et konsept «Varingskollen TV» hvor gjester kan laste opp bilder og videoer i bakken vår. Vi trenger også å fornye våre WEB sider.

6.Team Motorsag og Ryddesag. Ansv Erik Fjeldstad

Fortsette jobben som ble gjort høsten 2016 og vinteren 2017 på Toppstua med rydding av årsvekst, trefeling i ulike områder i anlegget (F.eks Skvirre familieområde, heistrase, rundt toppstua etc for å lette arbeidet før snøproduksjon

Passer for de som har kompetanse og interesse for arbeid med motorsag og ryddesag.

7.Riving av «det gamle» sekretariatet i bunnen av henget: Ansv: HIL Alpin

Ettersom det nye sekretariatet er reist og vil blir fullført i høst tar vi sikte på å rive det gamle som står som en sikkerhetsrisiko i bunnen av henget.

I skrivende stund vet vi ikke helt når og hvordan dette skal skje

8.Klipping/Rydding av årsvekst: Ansv: Erik Fjeldstad

Det vil bli arrangert en egen dugnadshelg eller to i september/oktober: Rydding av årsvekst, det som står igjen + diverse oppgaver.

Hvor langt vi kommer med disse prosjektene/oppgavene er helt avhengig av hvor mange personer som ønsker å bidra, og hvor mye penger vi klarer å samle inn på årets Vippsaksjon til Bevar Varingskollen:

VIPPS 105251

Med vennlig hilsen

Ressursgruppa Bevar Varingskollen

Utskrift E-post

Sparebank1
Nokab
Sparebank1
NOKAB 188x81
NOAH

Skiforeningen føremelding

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot