Anita Jensen - Ildsjelpris 2019

Under Hakadal IL sitt årsmøte den 26. mars ble det delt ut Ildsjelpris til Anita Jensen - Hakadal IL Langrenn

Styrets begrunnelse:

"Årets nominerte til ildsjelprisen, er en sånn person som ikke alltid synes så godt, og langt fra stikker hodet frem. Vedkommende er derimot helt uunnværlig som navet i hjulet…….

Kandidaten stiller alltid opp, svaret nei finnes ikke, og har full kontroll på det hun påtar seg ansvaret for. Hun gir seg heller ikke før jobben er gjort – og spør altfor sjelden om hjelp fra andre.

Vedkommende favner stort i gruppa, og er kjent for alle, fra de aller minste til de eldste, mye pga. rollen hun fyller. Hun er alltid blid, med et smil på lur, til både store og små. Denne damen disker alltid opp med noe godt på styremøtene i tillegg til å føre pennen som sekretær, og hun har også full kontroll på kiosk og kveldsmat gjennom hele sesongen. Det er ikke få vafler denne damen har stekt i tiden sin i langrenn.

I tillegg til ovennevnte oppgaver så stiller hun på alle dugnader, og er den som organiserer den årlige familiesamlingen på ski.

Det bør derfor ikke komme som noen overraskelse at det er vår alles Anita Jensen som er nominert til årets ildsjelpris, for den fantastiske innsatsen hun legger ned i langrennsgruppa."

Vi gratulerer

Mvh Styret i Hakadal IL

Utskrift E-post

Sparebank1
Nokab
Sparebank1
NOKAB 188x81
NOAH

Skiforeningen føremelding

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot