Nyheter Hakadal IL - Fotball

HIL-spiller med på kretslaget !

Kretslagssluttspill

Eline Manger (draktnr 2) fra J 99/00 er med på kretslaget som vant finalen i kretslagsluttspill som ble arrangert på Skjetten 8 / 9 mars.

Tekst: Geir Frigård

Publisert: 14. mars 2014

Kretslagssluttspill på Skjetten
Lørdag og søndag 8-9. mars ble årets kretslagssluttspill gjennomført på Skjetten.Jentene var i aksjon lørdag, guttene spilte søndag.

Jentene
Akershus FK J2000 spilte uavgjort 1-1 i semifinalen mot Oslo. Målscorer var Maiken Bjørndalen (Lørenskog). I straffespark-konkurransen var AFK sterkest og Helene Williams (Nannestad FK) avgjorde med sin scoring.
I finalen vant AFK jentene 1-0 mot Østfold, etter scoring av kampens store spiller, Vilde Birkeli (Skedsmo FK).

Flott insats av våre jenter, og meget oppløftende med tanke på fortsettelsen !

Neste tiltak for J2000 er elitecup i Stockholm siste helgen i mai.

Beskrivelse: http://www.fotball.no/Global/Scaled/635x363x1/Documents-Kretser-Akershus-05_Spillerutvikling-Bilder-Trener-J00_2014.jpg