Nyheter Hakadal IL - Fotball

Fotballakademi starter opp 2. september

logo 1439549396

Det arrangeres fotballakademi for 2.-5. klassinger på Elvetangen etter skoletid i høst.

Etter en lengre pause i sommerferien er det igjen tid for fotballakademi på Elvetangen i Hakadal.

Fotballakademiet arrangeres for treningsvillige 2.-5. klassinger i Hakadalshallen/Elvetangen kunstgress på onsdager i perioden 2. september-30. november. Treningene ledes av kvalifiserte trenere.

Vi vil ha fokus på følgende under treningsøktene:
• Positivitet og masse smil.
• Gi barna utfordringer i forhold til eget nivå.
• Aktivitet og god organisering.

Vi samles i klubbhuset til Hakadal IL og går sammen til Hakadalshallen/kunstgresset der treningene gjennomføres.
Når treningen er ferdig går vi samlet tilbake til klubbhuset, hvor vi har ansvaret for barna fram til kl. 16.45. Da må barna hentes eller komme seg hjem på egenhånd.

Praktisk informasjon:

Hvordan komme seg til Elvetangen:
• Kirkebyelever tar bussen kl. 14 til Tøyen (Kiwi), der en voksen møter dem og følger dem til klubbhuset.
• Hagenelever tar bussen ca. kl.13.40 til Løvstad, der en voksen møter dem og følger dem til klubbhuset.

Det vil bli felles matservering før trening.

Utstyr som må være med:
• Innesko til fotball
• Fotballsko til utebruk
• Leggskinn
• Vannflaske
• Treningsklær til inne- og utebruk

Priser og påmelding her