Nyheter Hakadal IL - Fotball

Barnefotballkveld på Elvetangen 24.11

Trenere og lagledere for Hakadals lag i aldergruppen 6-12 år oppfordres til å delta på Barnefotballkvelden. En instruktør fra Akershus fotballkrets vil gjennomgå grunnleggende prinsipper i planlegging og gjennomføring av treningsaktivitet for barn.

Varighet: kl. 17.30-20.30.

Program for kvelden:

Det faglige opplegget inneholder en teoretisk og en praktisk del.

Temaet er "barnefotballens verdier og virkemidler":

• Hvordan skal vi behandle barn?
  • Hva er klubbens mål med barnefotballen?
  • Hva skal en treningsøkt inneholde?
  • Hvordan bør den gjennomføres?

Alle kan være med - enten de har bakgrunn som spiller, trener, lagleder eller er helt ferske i sin rolle rundt et lag i barnefotballen. Alle vil helt sikkert snappe opp noe som de ikke har tenkt over eller har hørt om tidligere. De som er engasjert rundt lagene i klubben vil få en felles forståelse for hvordan aktiviteten bør drives.

Det vil også bli en diskusjon rundt differensiering og hvordan gi et tilbud til alle spillerne på laget.

Velkommen!