Nyheter Hakadal IL - Fotball

Full fart med vintertreninger

Lagene er i full sving igjen med treninger etter en utvidet juleferie for enkelte lag. Det er bra med aktivitet på banen de fleste ukekveldene. Brøytemannskapet gjør en god jobb med å holde banen snøfri.

G14 er det eneste laget som spiller i vinterserie. Serien varer fra januar til april. Følg med på kamper og resultater: http://www.profixio.com/matches/fjellhamar-vinterserie-2016/k/kl/1012380

Flere lag skal delta på turneringer i vinter. Først ut er en gjeng som skal være med på cup i LSK-hallen 6.-7. februar. Der stiller både G06 og G07, i tillegg til jenter 6 år som skal delta i sin første cup.

Før jul hadde vi tre delegasjoner med trenere på kurs, i tillegg til å gjennomføre barnefotballkveld på Elvetangen der trenere og lagledere ble kurset av en instruktør fra Akershus fotballkrets. Ytterligere fire trenere starter på sin trener C-utdanning nå i februar.