HIL GYM SIKKERHETS- OG TRIVSELSREGLER

Vi ønsker å skape en hyggelig og inkluderende atmosfære i gymmen slik at det blir både trygt og trivelig å være på HIL Gym.

Gjelder f.o.m. 01.09.2021:

SIKKERHETSREGLER

1. Medlemmet skal følge instrukser gitt av HIL Gym treningsvert
  2. Medlemmet skal benytte egnede innesko for trening, samt kle seg i treningstøy
  3. På grunn av brannsikkerhet skal bager og yttertøy alltid låses inn /plasseres i yttergang eller garderobe
  4. Barn har ikke adgang til treningsstudio, saler eller garderober før fylte 15 år, grunnet risiko for skader. I forbindelse med organisert gruppetrening i regi av Hakadal IL kan HIL likevel gi barn ned til U14 klasser tilgang til senteret
  5. Kun trenere i HIL eller personer utpekt av HIL får instruere og trene medlemmer
  6. Gjør deg kjent med lokasjonen til hjertestarter og førstehjelpsutstyr på Elvetangen. Henvend deg til treningsvert eller ring 113 i nødstilfeller

TRIVSELSREGLER

1. Medlemmet skal alltid opptre høflig og vise hensyn og aldri diskriminere andre personer som er på HIL Gym
  2. Utesko skal helst låses inn i skap, eventuelt plasseres på henviste plasser på eget ansvar
  3. Medlemmet skal alltid trene i rent treningstøy som hovedsakelig dekker mage, rygg og lår. Vær nøye med renslighet og kroppshygiene
  4. Utstyr tørkes av og ryddes alltid tilbake på riktig plass etter bruk
  5. La andre benytte treningsapparatene når du har pause 12. Fotografering eller filming av andre medlemmer eller ansatte uten samtykke er ikke tillatt. Fotografering og filming i garderoben er ikke tillatt

pdfHIL_Gym_sikkerhets-_og_trivselsregler

Du som medlem er også ansvarlig for å følge de retningslinjer som gjelder for et godt smittevern.

DETTE MÅ DU HUSKE:

• Det viktigste du kan gjøre er å sørge for å holde avstand til de rundt deg, også de i samme kohort som deg.
  • Kom frisk - dersom du har hoste, sår hals, feber, tung pust eller har andre symptomer på luftveisinfeksjon - eller er i karantene, skal du ikke være på HIL GYM.
  • God håndhygiene - bruk antibac når du ankommer og forlater senter.
  • Vask godt av treningsapparater før og etter bruk. Det står sprayflasker og papir lett tilgjengelig i HIL GYM.
  • Det er forskjeller i myndighetenes anbefalinger for bruk av munnbind, booking og gruppetrening mer mer, klikk deg inn på lenken under for å se hva som gjelder.

Se hvilke retningslinjer og anbefalinger som gjelder for Nittedal kommune.

Hil Gym Smittevern 11 HIL Gym smittevern 21

PLANLEGG BESØKET DITT

• Vi oppfordrer deg til å trene til tider med mindre besøk, for eksempel på morgenen eller midt på dagen. En pause fra hjemmekontoret kan anbefales. Forsøk også å begrense treningstiden din slik at flest mulig medlemmer får trent i løpet av dagen.

DETTE GJØR VI PÅ HIL GYM

• Vårt viktigste fokus er sikkerhet og at rutiner blir fulgt.
  • Treningsverter har fått opplæring i smittevernsrutiner
  • Berøringsflater som dørhåndtak, kortlesere samt servantbatterier rengjøres flere ganger daglig.
  • Er vi syke, er vi hjemme.

pdfHIL_GYM_SMITTEVERM

Nokab