Booke klubbhuset

Klubbhuset er nå i stort tømt for inventar og utstyr. Vannet er frakoblet, og man kan derfor IKKE bruke toalettene. Strømmen er også delvis tatt. Klubbhuset på Elvetangen vil etter planen bli revet ca i uke 43 (21. oktober 2019).

Det er alpinsekretariatet i Varingskollen som er midlertidig klubbhus for hele Hakadal IL frem til sommeren 2021. Grupper og lag kan nå bruke sekretariatet i Varingskollen som klubbrom til styremøter, lagsmøter og foreldremøter etc. Rommet takler fint et møte med 20-25 stk.  Booking per e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Døra har kodelås som vil bli gitt ved booking. Det vil i løpet av oktober/november bli bygget toalettfasiliteter og kjøkkeninnredning i Varingskollen så det vil ta litt tid før det midlertidige klubbrommet er 100% funksjonelt. Toaletttene i Varingskollen (mellom verkstedet og Snøtunet kan brukes)

Oversikt over bookinger og ledig tid

pdfKlubbhuset_i_Varingskollen_2019_per_27_september.pdf