Hakadal Idrettslag har inngått intensjonsavtale om overtagelse av Varingskollen Alpinsenter AS

Pressemelding:

Hakadal Idrettslag har inngått en intensjonsavtale med Oslo Snowparks om overtagelse av Varingskollen Alpinsenter AS. Intensjonsavtalen har en gjensidig forpliktelse om fullførelse av transaksjonen like over sommeren, slik at Hakadal IL overtar anlegget med virkning fra 15. august. En endelig avtale forutsetter godkjenning i styrende organer hos både Hakadal Idrettslag og Oslo Snowparks.

Bevar Varingskollen

Hakadal Idrettslag og Oslo Snowparks har siden tidlig i april arbeidet for å finne en løsning for Varingskollen Alpinsenter AS. Dette har vært en konstruktiv prosess og Hakadal Idrettslag opplever stor imøtekommenhet fra dagens eiere. Nittedal kommune har vært løpende orientert om fremdriften.

Hakadal Idrettslag har underveis hatt tett dialog med Tromsø Slalåmklubb og Tromsø Alpinpark AS, som har vært gjennom en tilsvarende prosess over det siste året. Resultatene fra Tromsø Alpinpark har vært til stor inspirasjon.

Varingskollen Alpinsenter skal drives profesjonelt gjennom et aksjeselskap eiet av Hakadal Idrettslag. Hakadal IL vil videreutvikle anlegget med mål om å sikre en lokal og regional forankring for alpin idrett, i et attraktivt skianlegg. Det er også svært viktig for Hakadal IL å kunne ta ut de synergiene som ligger i Varingskollen som et helhetlig skisenter, inkludert en nylig oppgradert langrenns-stadion med produksjonsanlegg for kunstsnø.

Besøkstallene for anlegget må styrkes for å kunne sikre en forsvarlig drift fremover. Det blir derfor satset hardt på markedsføring av anlegget, samt å sikre en rask og effektiv snøproduksjon når kuldegradene kommer, slik at anlegget kan åpnes tidligst mulig. Hakadal Idrettslag gjør dette for å sørge for at alpin, freeski og langrenn som idretter skal leve videre i Hakadal. Vi gjør dette for at Varingskollen skal bestå og være et fantastisk vintertilbud til alle som er glade i å stå på ski også fremover. Sist men ikke minst ønsker vi å bevare Varingskollen og sørge for positive opplevelser på ski for dagens og fremtidens barn og unge.

Hakadal Idrettslag har utarbeidet en realistisk forretningsplan for anlegget. For enkeltpersoner og bedrifter er det fullt mulig å bidra med økonomisk støtte i Hakadal Idrettslags arbeid med Varingskollen. Det viktigste bidraget vil være kjøp av årskort, men det er også satt opp muligheter for gavedonasjoner gjennom en bankkonto som er under Hakadal Idrettslags kontroll. Donasjonene vil utelukkende brukes til Hakadal Idrettslags arbeid med Varingskollen.

For nærmere informasjon, ta kontakt med:

Per Ole Thorsen

Leder, Hakadal Idrettslag

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: 952 98 515

eller

Bjørn Erik Graff

Leder, HIL Alpin

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: 970 55 587

Utskrift E-post

Sparebank1
Sparebank1
Nokab
NOAH
Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot