• G02

Nyheter Hakadal IL - Langrenn

Stor deltakelse i GIF stafetten 2014

Søndag 2. februar gikk den tradisjonelle GIF stafetten av stabelen, med STOR deltakelse av løpere fra Hakadal IL sin langrennsgruppe. Ikke mindre enn 11 lag stilte vi med, og alle fikk gode plasseringer. Totalt deltok 261 lag, noe som er ny rekord for GIF.

Best gjorde 2 av jentelagene det, med 3.plass til Hakadal IL lag 2 i klassen jenter 11-12 år. På laget gikk Lisa Sørlien, Kristine Aulie og Line Kristiansen. Det var 26 lag med i klassen.

3.plass ble det også til Hakadal IL Lag 1 i klassen jenter 13-14 år. På dette laget gikk Nora Grønvold, Hedda Kristiansen og Henriette Winum. I denne klassen deltok 10 lag.

Stafett er alltid både litt spesielt og spennende, da det er flere løpere som går sammen, og ikke noe er avgjort før siste løper er i mål. Det er ekstra moro for løperne å kunne gjøre dette sammen, i en idrett hvor det som oftest er de individuelle resultatene som står i fokus.

Bilde GIF stafetten 2014

På bildet her ser vi Hakadal IL lag 1 som stilte i klassen gutter 9-10 år. Fra venstre Erik Abrahamsen, Benjamin Røssum Jensen og Mathilde Nord.

Fullstendige resultater, klikk her: pdfResultater_GIF-stafetten_2014.pdf

Allerede til helgen er det nye muligheter for våre utøvere til å konkurrere igjen, men denne gangen individuelt. Lørdag er det Hvaltjernsprinten, klassisk stil, og søndag er det Bråterennet, også det i klassisk stil.

Nittedal Optiske Ur 200x75
Glommi Sport 201x73