• G02

Nyheter Hakadal IL - Langrenn

Åpning av kunstsnøanlegg 1.12

Invitasjon til åpning av HIL kunstsnøanlegg

Vintrene i Norge er dessverre ikke like stabile som før. For oss som driver med ski er konsekvensen at man er lengre på barmark, eller må oppsøke høyden, i hvert fall tidlig på sesongen.

HIL Langrenn startet derfor et prosjekt tidlig i fjor, med tanke på etablering av et kunstsnøanlegg i Varingskollen. Takket være stor velvilje fra Nittedal Kommune, penger fra DNB og Sparebank1 stiftelsen, teknisk hjelp og bistand fra Varingskollen v/Andy Taylor, OG massiv dugnadsinnsats, så har vi kommet i mål på REKORDTID. Anlegget er ferdig og har vært i full drift nå noen dager som det har vært kuldegrader.

Det er derfor med stor glede vi kan invitere til offisiell åpning tirsdag 1. desember, kl. 1800, med taler, snorklipping og skirenn for de minste!

Se detaljert program her: pdfProgram_åpning_kunstsnø_2015.pdf

Etter at anlegget er offisielt åpnet, så vil det være mulig for alle å bruke det. Anlegget er imidlertid reservert for bruk av langrenn sine treningsgrupper mandag-torsdag i tidsrommet 1800-2000. Vi ber publikum om å respektere dette, slik at våre aktive utøvere kan få fullt utbytte av sine treninger.

Mvh. styret

HIL Langrenn

Bilde tatt 20 nov 2015

Utskrift E-post

Nittedal Optiske Ur 200x75
Glommi Sport 201x73
Kiwi
Sparebank1

Skiforeningen føremelding

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

FIS Cross Country

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot