Velkommen til Hakadal ILs Svømmegruppe

Svømmegruppa er siste tilskudd på Hakadal IL’s satsing på breddeidrett. Med etableringen av Elvetangen skole og idrettsanlegg, fikk vi endelig en svømmehall til bygda. En 25m konkurransebane og et 12,5m terapibasseng med rampe og gulv som kan heves og senkes for å regulere dybden. Perfekt for svømmetrening og lek.

Svømmehallen deles mellom skolene som har full tilgang på dagtid i ukedagene, folkebadet, og andre grupper som benytter seg av bassenget. Svømmegruppa i Hakadal IL har fått tid nesten hver dag, og kommer til å utnytte dette for fullt for sine medlemmer.

Hakadal Idrettslag tilbyr høsten 2023 treningstilbud for alle medlemmer av idrettslaget. Mer informasjon om høstens treningstilbud og påmelding kan du finne her: ISonen

La oss få opp medlemsmassen!

Tildelingen av bassengtider gjøres årlig av Nittedal Idrettsråd og i første omgang er dette oppsettet vi har å forholde oss til, men jo flere medlemmer, jo større aktivitet, jo mer tilgang vil vi få muligheten til å be om. Derfor er det viktig å bygge medlemsmassen. Vi vil fortsatt tilby medlemssvømming i enkelte av de tildelte tidsrommene Hakadal Idrettslag har, men ber om forståelse for at dette er basert på frivillighet. For å benytte seg av dette må du være medlem av Hakadal IL svømmegruppe. Meld deg på her
Følg med på Facebookgruppen

Vi er i startfasen av et fantastisk tilskudd for bygda vår, så vi ber samtidig om forståelse for at det vil ta litt tid å få dette organisert og satt på plass. Vi har mange planer med bassenget vårt og en av de første er å få arrangert livredningskurs slik at vi kan være sikre på at vi har badevakter til alle våre arrangementer. Har du lyst til å være badevakt, ta kontakt med Petter Tveøy på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon: 98 24 62 86.

Sparebank1
Nokab
NOAH
Sparebank1

Utskrift E-post

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot