Flisbyen 3 - Hakadal 4-1 (3-0)

Vi reiste til Lillestrøm Kunstgress for å møte Flisbyen som også tapte sin første kamp i årets sesong. Vi slet litt med å stille lag til kampen, og hadde bare med oss elleve spillere til oppgjøret. Flisbyen åpnet kampen best, og fikk et tidlig mål etter en heldig retur fra keeper. Flisbyen kjørte store deler av første omgang, og produserte en del sjanser, og kom til en del sjanser. Men udyktighet foran mål og en god Thorsen mellom stengene sørget for at det bare stod 3-0 til pause.

Har ikke så mange tall å komme med, da undertegnede også måtte spille samtlige 90 minutter.

Flisbyen 3 - Hakadal 4-1 (3-0)
Gule kort: HIL: Vika og Eriksen

Tilskuere: 4 (inkludert dommeren)

Dommer: dømte greit i en lettdømt kamp (lot seg overhodet ikke påvirke av tilsnakk fra bortelaget, meget profesjonelt) - gjorde nok et par feilvurderinger på noen frispark. Men den største blunderen kom når han blåste offise på Even Bjerck som ble spilt nydelig alene gjennom. Men det er vel vanskelig å bedømme slikt i skumring på 57,5 meters avstand, hva vet vel jeg (jeg stod forøvrig på linja, i min tid som linjedommer i 2.div ville jeg aldri vinket på den, han var 2-3 meter onside)

Les mer for mer utfyllende resultat

Første omgangs store beholdning var avslutningen til Andreas Juell som tok ballen ned på kassa og sendte avgårde et flott langskudd, det gikk desverre rett på keeper. Keeperen så forøvrig ut som en krysning mellom Fabian Barthez og Thomas Ravanelli. Målene til Flisbyen husker jeg ikke helt, men det var sikkert et par på corner i mot, i tillegg til førstemålet. Flisbyen var flinke til å la ballen gå, og det var vanskelig å komme skikkelig opp i press, men vi rokkerte litt på laget, og det ble bedre med Manger sentralt.

Andre omgang ble litt mer "vår" omgang, uten at vi helt kom til mange store sjanser, men vi produserte noen cornere, og det var også på en corner at målet vårt skulle komme. Eriksen slo en corner som landet på 8-9 meter. Ballen landet forøvrig på foten til Tommy Overen, som bare klinka til på volley og ballen bare fløy over keeper. 3-1! Flisbyen slet litt med å holde tempoet i ballen oppe i andre omgangen, og vil følte at vi kom mer med i kampen, vi greide å spille ballen litt mer i laget. Selv om vi klarte å spille ballen, så uteble bevegelsene etterpå, antakeligvis grunnet slitne bein. Flisbyen prøvde å løfte seg igjen, og kom til noen store sjanser, men de satte den stort sett over eller i keeper. De fikk sitt fjerde mål til slutt, også dette på en corner.

Undertegnede beklager for det unødvendige gule kortet han pådro seg ved å dekke opp dommeren på en corner i mot, for så å forklare med at han trodde det var en motspiller. Beklager til medspillere, motspillere og dommeren for den usportslige oppførselen.

Sånn, det ble et sånn omtrentlig referat. Det viktigste er kommet med. Tror jeg.